Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

12.2.2009

Adressi: Eläinsuojeluvalvojan oikeudet pois henkilöiltä, joilla on taloudellinen intressi huostaanottoihin- Lääninhallituksen vastaus

25.11.2009

Löytöeläinasiat puhuttavat myös Hankasalmella

Hankasalmella on löytynyt suolta hautaamattomia pieneläimiä. Jäljet johtavat paikalliseen löytöeläinkotiin.

Hankasalmen Sanomat kirjoitti tapauksesta 10.9.2009. Juttu löytyy kokonaisuudessaan oheisesta linkistä

Manta-kissa löytyi hautaamattomana Hankasalmen Sanomat 10.9.2009

22.9.2009 12:48

Yövalojutusta Hovioikeuden päätös

Turun Hovioikeus on antamallaan päätöksellä jättänyt Ilona lahdenrannan rangaistukseen tuomitsematta.  Syytteen tullessa lähes kokonaisuudessaan hylätyksi hovioikeus piti oikeudenmukaisena jättää Lahdenranta rangaistuksetta. Lahdenranta myös vapautettiin oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta valtiolle.

Lisätietoja Hevosurheilun verkkolehdestä (linkki)

18.9.2009

Mielenosoittajat estivät koiranpentujen kaltoinkohtelun

Rahankeräysepäselvyyksistä julkisuuteen noussut eläinsuojeluyhdistys Esko Ry ja Euran elokuvaseura järjestivät perjantai-iltapäivänä 18.9.2009 lasten elokuvanäytöksen Kauttuan Kuvassa. Tapahtumaan oli tarkoitus tuoda Esko Ry:n toimesta näytille myös 6 viikkoisia koiran pentuja. Tuon ikäiset koiranpennut ovat aivan liian pieniä kuljetettavaksi yleisötapahtumissa vetonaulana.  Esko Ry perui osallistumisensa mielenosoitusuhan vuoksi.

Satakunnan Kansan Euran aluetoimittaja Erkki Saarinen oli seuraamassa Esko Ry:n toimintatapoja vastustavien kansalaisaktivistien mielenosoitusta, haastatteli osallistujia ja tiedusteli henkilöllisyytä esittelemättä itseään toimittajaksi. Muutamaa tuntia myöhemmin Saarinen julkaisi lehden verkkosivulla uutisen tapahtumasta, nimeten jutussaan kaksi mielenosoitukseen osallistunutta henkilöä huolimatta siitä, että nimien käytöstä minkäänlaisen uutisoinnin yhteydessä ei ollut asianomaisten lupaa.

Saarinen on ennenkin kunnostautunut yrityksissään rajoittaa kansalaisten mielipiteen ilmaisun vapautta, tuomiten mm. netin keskustelupalstalla Esko Ry:n ja Esko Ry:n varapuheenjohtaja, eläinsuojeluvalvoja Tanja Kosken tekemistä rikkomuksista kirjoittamisen kiusaamiseksi ja vainoamiseksi. 
--
Leena Iivonen

©2020 Satakunnan eläisuojelu lainmukaiseksi - suntuubi.com